Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Karlo Senčar vratio se u Međimurje

Karlo Senčar (21) / Foto: NK Međimurje

Mladi međimurski nogometaš Karlo Senčar nakon deset godina vraća se na domaće terene. Potpisao je ugovor s NK Međimurjem, novim članom 3. HNL Sjever, u čijoj je školi nogometa nekad igrao.

21-godišnjak iz Strahoninca u međuvremenu je nogometno znanje stjecao u Varaždinu, Rijeci i Osijeku, a koji ga je dao na posudbu riječkom drugoligašu Orijentu u kojem je proveo posljednje dvije godine.

Upisao je i tri nastupa za mladu reprezentaciju u susretima sa SAD-om, Srbijom i Crnom Gorom. Najbolje se snalazi na lijevoj strani kao stoper ili lijevi bek, a može se pohvaliti i ubojitom i preciznom ljevicom.

Karlo Sencar studiom.hr

Senčar je profil igrača na kakve cilja vodstvo Međimurja na čelu s predsjednikom Rajkom Toplekom za novu sezonu. U tijeku su intenzivne pripreme za novu sezonu u kojoj redove trećeligaša žele ojačati s mladim međimurskim igračima poteklih iz škole nogometa, a koji su svoj put gradili u klubovima diljem Hrvatske.

„Iako mlad već ima dovoljno iskustva kojim će pomoći svojim novim suigračima. Karlo Senčar u svakom slučaju će biti veliko pojačanje u mladoj ekipi Međimurja.“, poručili su iz Međimurja.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.