Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Karibu Kolektiv: Ne budi Grinch

Ne budi Grinch - Karibu Kolektiv

Foto: Screenshot YT

‘Ne budi Grinch’ novi je božićno-novogodišnji singl koji ovih blagdana predstavlja nova ime na domaćoj glazbenoj sceni, Karibu Kolektiv.

Sob je još poznat kao irvas ili karibu i baš ovo potonje ime izabrala je ova ekipa prijatelja iz raznih rock i alter zagrebačkih sastava za svoj naziv i ovu veselu i zaraznu pjesmu.

A pitate se tko su oni? U pjesmi pjevaju Domagoj Vorberger, Miro Odak, Branimir Čubrilo, Lidija Graovac, Katarina Medanić i Saša Dumić, a tu su i Tomislav Čubek na bas gitari i klavijaturama te Hrvoje Medanić na gitari.

Singl prati i video sport u kojem toplim i razigranim kadrovima u stilu starih kamera oživljava trenutke druženja i veselja u obiteljskom i prijateljskom okruženju.

YouTube player

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.