Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Karatisti Mihovila osvojili tri medalje na natjecanju u Varaždinu

Karatisti KK Mihovil iz Prelog osvojili su tri medalje na 18. Kupu Svetog Nikole održanom jučer u Varaždinu u organizaciji Karate kluba Varaždin.

Srebrne medalje osvojili su Jakov Glavina u konkurenciji mlađih kadeta -64kg i Luka Medved u konkurenciji kadeta +74kg.

Brončanom medaljom okitila se Zara Horvat u konkurenciji učenica -44kg.

vz 2

Na natjecanju je nastupilo više od 390 natjecatelja iz Hrvatske, Mađarske, Slovenije te Bosne i Hercegovine.

Zapaženi rezultate postigli su i preloški karatisti Lea Berljak, Hana Horvat i Martin Berljak, a na natjecanju su ih vodili treneri Miljenko Krušelj, Maja Šestak i Ivan Berljak.

Karate klub Mihovil trenutno upisuje djecu u Karate školu Tigrić. Upisi su mogući u Sportskoj dvorani Srednje škole Prelog utorkom i četvrtkom od 19 do 20 sati.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.