STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Kapljica pobjednik trećeg humanitarnog turnira Priločke skakaonice

Priločke skakaonice 2022

Ekipa caffe bara Kapljica pobjednik je trećeg izdanja malonogometnog humanitarnog turnira Priločke skakaonice u organizaciji Grada Preloga i Zajednice sportskih udruga i saveza grada Preloga.

Kotizacijama ekipa i dobrovoljnim prilogom gledatelja prikupljeno je oko 7,5 tisuća kuna, a novac će biti uplaćen pedrijatrijskom odjelu Županijske bolnice Čakovec.

Kapljičini igrači u finalu su preokretom nadigrali caffe bar Eden rezultatom 3:2. Regularni dio momčadi su završile 2:2, nakon što je Eden prokockao dvostruko vodstvo. Pogodak za izjednačenje Kapljici je donio Andro Sokač, a novu priliku za naslov pobjednika nisu propustili iskoristiti u sedmercima za konačnu pobjedu.

Na turniru je sudjelovalo devet ekipa priločkih kafića. Natjecanje je otvoreno nadmetanjem u skupinama, a po dvije prvoplasirane momčadi iz svake skupine prošle su u polufinale.

Polufinale:

Eden – Gradska 2:0

Kapljica – Apolo Art 1:1; 2:0

Treće mjesto osvojio je Apolo Art uvjerljivom pobjedom nad Gradskom sa 6:1.

Proglašena je i najbolja trojka turnira

Najbolji igrač je Danijel Vinković iz pobjedničkih redova, dok su iz redova doprvaka najbolji golman Antonio Belić i najbolji strijelac Karlo Jadanić. Pehare ekipama i prigodne poklone najboljim pojedincima predali su gradonačelnik Ljubomir Kolarek, predsjednik gradske Zajednice Dejan Naranđa i predsjednik NK Mladosti Komet Željko Sokač.

Finale: Kapljica –Eden 3:2 (2:2)

Kapljica: Neven Palačić, Borna Černov, Neven Hlišć. Silvio Pigac, Andro Sokač, Danijel Vuković, Davor Balent, Nikola Bukal, Saša Kočet

Eden: Antonio Belić, Karlo Jadanić, Admir Vuk, Filip Reif, Srećko Šegović, Mario Paveli, Patrik Šimunić, Elvis Sabol

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.