STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Juniorke Međimurja viceprvakinje Hrvatske

Nensi Sirc, Marlena Babić i Ana Dobša (AK Međimurje)

Na Ekipnom prvenstvu Hrvatske održanom protekle subote kod varaždinske Arene u organizaciji AK Varaždin,od međimurskih trkača najbolji rezultat ostvarile su juniorke AK Međimurje koje su na 4 km osvojile pehar za drugo mjesto.

Za ekipu su trčale Ana Dobša, koja je rutinski nadjačala sve protivnice i u cilj ušla kao pobjednica, te Nensi Sirc na 14. i Marlena Babić na 15. mjestu. Korak do postolja ostale su mlađe juniorke Murskog Središća koje su osvojile 4. mjesto s odličnim pojedinačnim plasmanima, 3. i 4. mjesto Tene i Lee Marodi.

Članice AK Međimurje i osvajačice 2. mjesta na 4km za juniorke: Nensi Sirc, Marlena Babić i Ana Dobša, PH u krosu 2021 (Varaždin)
Članice AK Međimurje i osvajačice 2. mjesta na 4km za juniorke: Nensi Sirc, Marlena Babić i Ana Dobša

Od ostalih rezultata u ovoj konkurenciji izdvojimo 7. mjesto Nevie Fotak u utrci mlađih kadetkinja na 800 m te rezultat Mladena Ignaca i Igora Horvata koji su na 12 km za seniore osvojili 14., odnosno 15. mjesto.

Igor Horvat (2094) i Mladen Ignac (2066), odličan nastup u utrci seniora na 12 km, PH u krosu (2021, Varaždin)
Igor Horvat (2094) i Mladen Ignac (2066), odličan nastup u utrci seniora na 12 km

AK Međimurje u ukupnom poretku na kraju je osvojio sedmo mjesto, a AK Mursko Središće 22. mjesto u konkurenciji 34 kluba. Sudjelovalo je preko 600 trkača u pet starosnih kategorija.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More