Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Juniori Međimurja iz Virja se vratili s trećim mjestom i fair-play nagradama

Juniori Košarkaškog kluba Međimurje Čakovec osvojili su treće mjesto na Memorijalnom turniru Petar Sočec Tomić u organizaciji Košarkaškog kluba Podravac, a iz Virja su se vratili i s nagradom za fair-play.

Na memorijalu za preminulog mladog košarkaša Podravca održanom u nedjelju sudjelovale su tri ekipe: KK Dubrava (Zagreb), KK Međimurje (Čakovec) i domaćin KK Podravac (Virje).

Na turnir su Međimurci stigli u oslabljenom sastavu, jer su trojica standardnih igrača otpala zbog školskih i obiteljskih obveza. „Sedmorica hrabrih“ u sastavu: Balent, Mikulić, Dakić, Zaspan, Šarić, Zember i Šoltić odigrala je izvrsna dva poluvremena protiv kompletnih protivnika.

Oba prva poluvremena uvjerljivo je dobila, kako protiv ekipe premeirligaša Dubrave +11 poena, tako i protiv domaćina Podravca +8. Međutim, veliki broj osobnih grešaka, s obzirom na mali broj zamjena i umor, učinili su svoje, što su iskoristila oba protivnika i preokrenuli utakmice u svoju korist.

Tako je na kraju Međimurje osvojilo treće mjesto. Podravac je slavio naslov pobjednika, a Dubrava je bila druga.

Najbolji igrač turnira je Andrija Hrženjak (Podravac), a najbolji strijelac je Niko Rimac (Dubrava). Međimurje je Fair Play ekipa, dok je Niko Šarić Fair Play igrač turnira. Titlu je zaradio kada je u trenucima kad se lomio rezultat protiv domaćina, Čakovčanima dodijeljena lopta za novi napad, a Šarić je sucima rekao da je on zadnji igrao loptom i tako su Virjani ipak dobili novu priliku.

Memorijal je otvoren emotivno, kratkim filmom o Petru, a čije su posljednje počivalitše kao i mural njemu u spomen prethodno obišle delegacije sportskih udruga, KK Podravac, Osnovne škole, Općine i Košarkaškog saveza Koprivničko-Križevačke županije te Petrova majka i obitelj.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.