Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

JKL: Zadrani očekivano slavili u Čakovcu, odlična prva četvrtina Međimurja

KK Čakovec - KK Zadar, juniorska liga / 27.3.2022.

Kadetski sastav Zadra slavio je očekivanu uvjerljivu pobjedu protiv Međimurja na gostovanju u Čakovcu u 11. kolu JKL-a 95-45.

Zadrani su u ovoj sezoni glavni kandidat za titulu državnog prvaka u konkurenciji igrača rođenih 2005. i mlađih i to su kako visokom pobjedom, tako i igrom posebice u trećoj četvrtini i pokazali u Čakovcu.

KK Čakovec - KK Zadar, juniorska liga / 27.3.2022.

Ipak, kadeti Međimurja pružili su dobar otpor fizički moćnijem i kvalitetnijem protivniku, posebice u prvoj četvrtini u kojoj su dobar dio i vodili na krilima raspoloženih Horvata, Kranjčeca i Rodeka. Iznenadili su goste sa zonom u kojoj se nisu snašli, nije zadarske igrače služio šut, tako da je trebalo dosta vremena da trener Jeličić pronađe šuterski raspoloženu petorku koja će napraviti prednost.

Najboljih 10 minuta Zadar je odigrao u trećoj četvrtini u kojoj su agresivnom igrom u obrani i odličnim šutom dobili taj dio igre 33-6 i stekli ogromnu prednost. U redovima gostiju posebice su se istakli Bilokapić s 16 poena i Badrov 15.

KK Čakovec - KK Zadar, juniorska liga / 27.3.2022.

Sve u svemu, utakmica koja je poslužila svrsi s obzirom na početnu razliku u godištu i kvaliteti.

Predstojeće subote Međimurja gostuje u sklopu 12. kola u Šibeniku, kod domaće Šibenke.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.