Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Jasmina Ilijaš revijalno do pobjede, brži od nje samo Jurica Tomac

Jasmina Ilijaš Foto Marko Kiš Polarna kros liga Prelog studiom.hr

Jasmina Ilijaš (TK Maraton 95 Varaždin) i Jurica Tomac (AK Međimurje) bili su najbrži na 10,8 km u 6. kolu Polarne kros lige Prelog.

Zbog jakog vjetra ovo se kolo trčalo na šljunčanoj podlozi dravskog nasipa.

Članica TK Maraton 95 u cilj je stigla s vremenom od 41 minute i 18 stotinku, što je za 28 sekundi sporije od rekorda na ovoj stazi koji je postavila lani u siječnju, ali na asfaltnoj podlozi.

Brži od naše maratonke iz Donjeg Kraljevca, kojoj je ovo bilo prvo sudjelovanje u ovosezonskom izdanju preloške lige, bio je samo pobjednik druge staze koji je dionicu istrčao s vremenom od 38 minuta i 51 sekunde.

Kod trkačica druga je bila Iris Jambrešić (0:50:46), a treća je bila Dijana Novak (0:51:04).

Kod trkača drugi je ciljem prošao Ivica Plantak (0:41:22), a sreći Ivan Ružman (0:43:13).

Na kraćoj stazi slavili su Ivana Zeljko (0:13:40) i Leon Milner (0:11:22).

Kod hodača najbrži su bili Tija Požgaj i Boris Lacković.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.