Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Jasmina Ilijaš ‘pomela’ konkurenciju na 23. splitskom maratonu!

Jasmina Ilijaš Foto Marko Kiš Polarna kros liga Prelog studiom.hr

Jasmina Ilijaš / Foto: Marko Kiš

Hrvatska maratonka Jasmina Ilijaš (TK Marathon 95) iz Donjeg Kraljevca pobijedila je u ženskoj konkurenciji na 23. izdanju splitskog maratona u nedjelju s vremenom 2:55.56 sati, dok je pobjednik u muškoj konkurenciji Robbie Simpson iz Velike Britanije u vremenu 2:20.56 sati.

Drugo mjesto kod maratonaca osvojio je Laban Cheruiyot iz Kenije, a treći je bio njegov sunarodnjak Mathew Kiptanui Kibet.

Kod žena za hrvatsko slavlje probinula se Jasmina Ilijaš koja je prva prošla ciljem, a čak tri puta penjala se na postolje. Drugo mjesto osvojila je Christine Moraa Oigo iz Kenije, a treća je bila Zoe Hamel iz Francuske.

U utrci splitskog polumaratona hrvatska trkačica Tea Faber osvojila je treće mjesto.

Pobjednica ženskog polumaratona je Ruth Chemisto Matebo iz Kenije, a drugo mjesto je pripalo Jasmini Pitamic Vojska iz Slovenije.

Pobjednik muškog polumaratona je Hillary Kiptum Mayo Kimaiy iz Kenije.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.