Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

IZVANREDNO PRIOPĆENJE: U Hrvatskoj 168 zaraženih koronavirusom, 40 više nego jučer

Samo sat vremena nakon prve današnje konferencije za medije Nacionalnog stožera civilne zaštite na kojoj je rečeno da je 157 slučajeva zaraeze virusom COVID-19 u Hrvatskoj, u izvanrednom priopćenju iz Stožera javljaju da je potvrđeno 11 novih slučajeva zareze!

U Hrvatskoj je 168 osoba zaraženo kronavirusom, što je već sad 40 više nego je bilo jučer! Među zaraženima je 11 liječnika. Tri osobe su na respiratorima.

Česta su kršenja propisanih mjera samoizolacije, a Nacionalni stožer civilne zaštite poziva na pridržavanje propisanih mjera te odluka.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.