Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Između Svetog Križa i Orehovice jurio 159 km/h

ilustracija_policija (Foto: Studio M)

Foto: Studio M

Policijski službenici u sastavu mobilnog tima Policijske uprave međimurske u subotu su od 16 do 24 sata proveli su aktivnosti iz akcije Četiri ubojice u prometu, a utvrđeno je ukupno 20 prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Od toga, pet prekršaja vožnje u alkoholiziranom stanju – tri vozača napuhala su iznad 1,5 promila, a jedan od 0.5 do 1 promila, dok je jedan vozač odbio ispitivanje.

Zabilježena su ti prekršaja prekoračenja brzine kretanja u naselju, a četiri prekršaja prekoračenja brzine izvan naselja te jedan prekršaj upravljanja prije stjecanja prava i tri prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa.

Najveća koncentracija alkohola od 2,23 promila utvrđena je kod 35-godišnjeg vozača na cesti između Zasadbrega i Knezovca.

Najveća izmjerena brzina kretanja vozila, i to izvan naseljenog mjesta od 159 km/h utvrđena je na prometnici između Svetog Križa i Orehovice, kod 41-godišnjeg vozača automobila.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.