STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Između Štrukovca i Žiškovca skrivio prometnu nesreću pa pobjegao

Foto: Studio M

Policijska uprava međimurska u potrazi je za vozačem koji je u jučer oko 13:25 skrivio nesreću na cesti između Štrukovca i Žiškovca nakon koje je pobjegao.

Nepoznati vozač osobnog automobila u zavoju je započeo pretjecanje osobnog automobila koji se kretao ispred njega. Zbog toga je doveo u neposrednu opasnost 25-godišnjakinju koja je upravljala osobnim automobilom čakovečkih registarskih iz suprotnog smjera. Kako bi izbjegla direktan sudar s automobilom, vozačica je skrenula kolnika, gdje je udarila u cestovni jarak te se automobil ponovo vratio na kolnik, piše u policijskom izvješću.

Vozačici je medicinska pomoć pružena u Županijskoj bolnici Čakovec te je ozlijeđena. Policija nastavlja kriminalističko istraživanje.

Iz dnevnog izvješća Policijske uprave varaždinske izdvajamo prekršaj u prometu i požar.

Varaždinska policija u četvrtak oko 20:55 sati u Donjem Vratnu zaustavila je automobil kojim je vozio 45-godišnjak. Utvrđeno je da je pod utjecajem alkohola od 1,74 promila i da nema položeni vozački ispit. Priveden je u policijsku postaju do otrježnjenja, a protiv njega podnesen je optužni prijedlog.

Oko 10 sati u Mađarevu u požaru krovišta kuće vlasništvo 60-godišnje žene nije bilo ozlijeđenih. Materijalna materijalna šteta za sad nije poznata. Očevidom je utvrđeno da je požar uzrokovao kvar na električnom visećem kablu nakon čega se proširio na kravnu konstrukciju.

Požar su ugasili vatrogasci DVD-a Novi Marof.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.