Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Istražuje se slučaj smrti novorođenčeta pri porođaju kod kuće u Ivancu

ilustracija_policija (Foto: Studio M)
Policijska uprava varaždinska istražuje slučaj smrti novorođenčeta koje je jučer umrlo pri porođaju kod kuće na ivanečkom području.

Liječnica Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije oko 8:20 sati prijavila je OKC-u policije da su intervenirali na ivanečkom području kod žene koja je rodila muško dijete.

Kako dijete nije davalo znakove života, reanimirano je tijekom prijevoza u Opću bolnicu Varaždin gdje je reanimacija nastavljena, no nažalost je nakon duže reanimacije proglašena smrt, navode u priopćenju.

Majka djeteta također je prebačena u bolnicu gdje je zadržana na liječenju.

Policija nastavlja istragu na utvrđivanju svih okolnosti ovog nesretnog događaja.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.