Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Imamo 209 novih slučajeva, proteklog dana pozitivno više od 80 posto testiranih

ilustacija_covid_19

U Međimurju proteklog dana imamo ukupno 209 novih slučajeva zaraze virusom COVID-19, oporavio je 112 osoba pa je sada 774 oboljeljih, objavio je Stožer civilne zaštite.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 245 uzoraka,  od kojih je 199 pozitivno na SARS-CoV-2 virus, što je 81,2 posto testiranih. Brzim antigenskim testiranjem potvrđeno je devet pozitivnih, iz drugih županija prijavljeno je pet pozitivnih, a na temelju kliničke slike virus je dijagnosticiran još dvije osobe.

Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 774. U Županijskoj bolnici Čakovec na liječenju je 26 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. Proteklog dana hospitalizirana su četiri pacijenta, nema otpuštenih ni preminulih osoba.

U Varaždinskoj županiji jučer je potvrđeno 45 novih slučajeva zaraze koronavirusom od 74 testirane osobe. Dvije osobe su preminule od Covida-19. Oporavile su se 53 osobe i broj aktivnih slučajeva je 178. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 21 osoba.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.