Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Ida Prester: Luda

Ida Prester (Foto: screenshot)

Ida Prester predstavlja  novu, intrigantnu pjesmu Luda, kao svojevrsni nastavak prethodnog singla Kvar!


-Hej što te nema, prazan mi je stan, koža mi fino miriše – stihovi su kojima počinje nova pjesme Ide Prester. Napisala ju je u suradnji sa zagrbačkim electro pop dvojcem pocket palma.

 Već prvi taktovi i riječi primamljivo uvode u hipnotičku pop synth atmosferu, prepoznatljivu za senzualnu Idu. Na krilima prethodnoga singla “Kvar”, donosi novu, intrigantnu pjesmu “Luda”, kao svojevrsni nastavak.

Ovo je pjesma o nedostajanju, iščekivanju i strasti. Cijela godina nam je takva, život je stao, čekamo dobre vijesti. Ljudi –  ludite, vičite, grizite, lomite se pa ponovo lijepite… sve je to normalno. Samo se beskrajno, nerazumno i punim srcem zaljubite ove jeseni. I lakše ćemo proći kroz ovu čudnu zimu 2020.”, poručila je Ida.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.