Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

I iduće godine besplatan autobusni prijevoz za pojedine skupine građana

Međimurska županija, bespatan autobus za umirovljenike, press konferencija, 29.12.2022.

Međimurska županija i za iduću je godinu osigurala besplatan prijevoz za svoje umirovljenike, osobe s invaliditetom i starije od 65 godina.

Tim povodom održana je konferencija za medije na kojoj je župan Matija Posavec podsjetio da se radi o mjeri koja je uvedena u svinju ove godine.

Do danas je izdano oko 35 tisuća karata, a najviše su prijevoz koristili umirovljenici.

Konferenciji su nazoliči Davor Tkalec, voditelj prometnog ureda Autobusnog kolodvora Čakovec,  Nada Lovrenc, predsjednica Matice umirovljenika Međimurske županije, Nada Igrwe, ispred Saveza udruga osoba s invaliditetom Međimurske županije, Franjo Bašek, predsjednik  Saveza udruga umirovljenika i starijih osoba Međimurske županije, Zlatko Orsag, predsjenik Županijskog ogranka hrvatske stranke umirovljenika te Franciska Četković ispred Udruge umirovljenika Grada Čakovca.

Detalje donosimo u informativnom programu.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.