Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

I dalje traje intenzivna potraga za nestalim Franjom Palfijem (71) iz Peklenice

Na području Peklenice i šire okolice Murskog Središća traje intenzivna potraga za nestalim Franjom Palfijem (71) koji se u nedjelju, 4. veljače oko 10:30 pješke udaljio iz obiteljske kuće u Peklenici.

U opsežnoj potrazi sudjeluje stotinjak pripadnika policije, HGSS-a i DVD-a Peklenica posljednjih je dana pretražilo vrlo veliko područje na kojem se nalaze iznimno zahtjevne i nepristupačne lokacije u okolici Peklenice, Vratišinca Križovca, pa sve do Murskog Središća i Dekanovca.

Pretražena je lijeva i desna obala rijeke Mure od Murskog Središća do Dekanovca.

Korištena je sva raspoloživa tehnika, dronovi i termovizijske kamere, angažirano je 11 timova sa psima tragačima. Čakovečkom HGSS-u priključile su se i kolege iz Samobora, Zagreba, Karlovaca, Ogulina i Novske.

U potragu su se uključili i drugi građani, prijatelji i obitelj nestalog. Nažalost, potraga dosad nije dala rezultata, priopćila je danas policija, navodeći da se intenzivan angažman svih tragatelja nastavlja.

Muškarac je prilikom odlaska bio je obučen u sivo-bijelu zimsku jaknu sa žutim detaljima i sive hlače. Imao je obuvene sive patike, dok je na glavi nosio sivu kapu. Visok je oko 165 cm, srednje tjelesne građe, proćelav s kratkom sijedom kosom. Sa sobom nije ponio osobne dokumente, kao ni mobitel.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.