STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Humanitarna akcija za obnovu kuće obitelji Pilić

Foto: ilustracija

Općina Orehovica pokrenula je humanitarnu akciju prikupljanja novčanih sredstava za dovršetak obiteljske kuće obitelji Pilić, tragično preminulog Martina Pilića (28), supruga i oca dviju djevojčica starih 2 i 3 godine.


Stara obiteljska kuća koju je Martin krenuo obnavljati i adaptirati trenutno ne zadovoljava osnovne uvjete za život te su potrebni daljnji građevinski i adaptacijski radovi. Pozivaju se svi građani, fizičke i pravne osobe, koji su u mogućnosti da na bilo koji način doprinesu što bržem prikupljanju sredstava za dovršetak kuće kako bi se unesrećenoj obitelji omogućili uvjeti za normalan i dostojanstven život te ostvarili Martinovu želju. – pozvali su iz Općine.

Humanitarna akcija traje do 30. rujna ove godine, a sva prikupljena sredstva Općina će isplatiti izvođačima radova temeljem pristiglih ponuda. U tu svrhu otvoren je zaseban žiro račun, a podatke donosimo u nastavku:

”Obitelj Pilić – za obiteljsku kuću”

Privredna Banka Zagreb
IBAN računa: HR47 2340 0091 5110 7712 0
SWIFT CODE: PBZGHR2X

 

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More