Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Hrvoje Horvat novi je izbornik hrvatskih rukometaša!

Hrvoje Horvat, Foto: Jozo Čabraja / kolektiff
Hrvoje Horvat novi je izbornih hrvatske muške seniorske rukometne reprezentacije, objavio je Hrvatski rukometni savez!

Upravni odbor HRS-a na telefonskoj sjednici prihvatio je ostavku izbornika Line Červara. Istodobno je od sada već bivšeg izbornika dobio prijedlog tri kandidata za novog izbornika. To su Hrvoje Horvat, Slavko Goluža i Ivano Balić.

S obzirom na to da Ivano Balić nema potrebnu diplomu za obavljanje izborničke funkcije, a novi izbornik odlučen je glasanjem između preostala dva kandidata. Većinom glasova, uz jedan protiv, jedan suzdržan i neizjašnjavanje jednog člana, Upravni odbor je odlučio zadržati kontinuitet u radu reprezentacije te je donio Odluku o imenovanju Hrvoja Horvata za izbornika hrvatske muške seniorske reprezentacije.

„Hvala Upravnom odboru koji mi je ukazao povjerenje. Iznimno sam sretan. Želio bih se zahvaliti i cijelom Hrvatskom rukometnom svezu za ovih osam godina koliko sam radio s mlađim dobnim uzrastima, i kao pomoćnik Line Červara. Kroz sve te godine skupio sam puno iskustva i znanja, i vjerujem da će mi ono pomoći u vođenju hrvatske muške seniorske reprezentacije. Hvala dakako i gospodinu Lini Červaru koji me predložio. Svjestan sam kolika je to odgovornost i obveza, ali vjerujem da mogu odgovoriti svim izazovima i uspješno voditi Hrvatsku.“ – kazao je novi izbornik nacionalne vrste.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.