Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

HRVATSKO FINALE U TOKIJU: Nakon 113 godina o naslovu podlučuju parovi iz iste zemlje

Olimpijske igre Tokio, hrvatski parovi u finalu tueniskog turnira - Mate Pavić/Nikola Mektić - Marin Čilić/Ivan Dodig

Olimpijske igre Tokio, hrvatski parovi u finalu tueniskog turnira - Mate Pavić/Nikola Mektić - Marin Čilić/Ivan Dodig

Nakon uspjeha braće Sinković koji su osvojili naslov olimpijskih pobjednika, povijest su ispisali naši tenisači u parovima! O Olimpijskom zlatu u parovima odlučivat će Hrvati i to prvi put nakon 113 godina.

Prvi finalisti teniskog turnira postali su Marin Čilić i Ivan Dodig koji su u polufinalu uvjerljivo svladali novozelandski par Michael VenusMarcus Daniell s 6-2, 6-2 nakon sat i 15 minuta igre.

Nakon njih, u drugom polufinalu najbolji par svijeta Nikola Mektić i Mate Pavić u polufinalu je svladao Amerikance Austina Krajiceka i Tennysa Sandgrena sa 6-4, 6-4. Hrvatski parovi ovime su prekinuli niz dug čak 113 godina kako će ponovno u muškom olimpijskom finalu igrati parovi iz iste zemlje!

Veliko finale na programu je u petak od 8:00 sati po hrvatskom vremenu.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.