Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Hrvatska želi na Svjetsko prvenstvo i u Prelogu odrađuje završne pripreme za kvalifikacije

Izbornik Marinko Mavrović i reprezentativac Dario Marinović

Izbornik Marinko Mavrović i reprezentativac Dario Marinović

Hrvatska futsalska reprezentacija ovog tjedna u Prelogu odrađuje završne pripreme za Elitnu rundu kvalifikacija za plasman na Svjetsko prvenstvo održati pripreme u Prelogu.

Pod vodstvom izbornika Marinka Mavrovića na pripremama je 15 reprezentativaca: Filip Bašković (Novo vrijeme), Zoran Primić (Square), Kristian Čekol (Futsal Dinamo), Duje Kustura (Olmissum), Kristijan Postružin (Futsal Dinamo), Luka Perić (Futsal Dinamo), Mateo Mužar (Futsal Dinamo), Marko Kuraja (Square), Niko Vukmir (Stanoinvest Futsal Pula), Dario Marinović (Feldi Eboli C5), David Mataja (Stanoinvest Futsal Pula), Josip Jurlina (Olmissum), Antonio Sekulić (Olmissum), Ante Piplica (Futsal Dinamo) i Manolo Bilić (Stanoinvest Futsal Pula).

Kvalifikacije počinju sredinom rujna, a Hrvatska će plasman na svjetsku smotru tražiti protiv Slovačke, Francuske i Njemačke. Izravan plasman na smotru izborit će pobjednik skupine, dok ćečetiri najbolje drugoplasirane reprezentacije iz svih pet skupina kroz dodatne kvalifikacije igrati za preostala dva mjesta.

O pripremama, kvalifikacijama i protivnicima jutros je s izbornikom Marinkom Mavrovićem, reprezentativcem Darijom Marinovićem i koordinatorom reprezentacije i predsjednikom Komisije za futsal Borisom Durlenom razgovarala je naša Željka Švenda, a više poslušajte sutra u novom izdanju emisije Zona sporta.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.