Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Hrvatska poražena od Rusije u posljednjoj provjeri uoči Eura

Ante GADZA (8) during the international friendly handball match Croatia vs Russia, Osijek, Croatia, 08.01.2022, Mandatory Credit © Jozo Cabraja / kolektiff

Hrvatska - Rusija, Croatia Cup Osijek 2022, Foto: Jozo Cabraja / kolektiff

Hrvatski rukometaši poraženi su od Rusije 26:28 u Osijeku u drugom susretu Croatia Cupa, posljednjem ispitu pred odlazak na Europsko prvenstvo do kojeg je ostalo samo pet dana.

Nakon prve pobjede protiv iste reprezentacije (30:24) samo dan ranije, u drugom susretu izbornik Hrvoje Horvat odlučio se za isti sastav. Ivan Pešić bio je na vratima, David Mandić i Ivan Čupić na krilima, Marin Šipić kao kružni napadač te u vanjskoj liniji Halil Jaganjac, Ante Gadža Ivan Martinović. Ključno je bilo drugo poluvrijeme u kojem je Hrvatska zabila 13, a primila čak 17 pogodaka što zaisgurno zadaje vrlike brige izborniku prije europske smotre. 

Hrvatska je u u dva poluvremena pokazala dva različita lica, a lošije je bilo ono drugo. Hrvatska zabila 13, a primila čak 17 pogodaka što zaisgurno zadaje vrlike brige izborniku prije europske smotre. Stoga je i slaba utjeha da su na kraju ukupni pobjednici Croatia Cupa.

S 11 obrana, Victor Kareev bio je jedan od ruskih junaka. Najviše pogodaka, i to pet, dao je Dmitrii Zhitnikov.

Hrvatskoj nije pomogla sjajna večer Halila Jaganjaca koji je postigao devet, a najbliže mu je bio Lovre Mihića koji je postigao pet pogodaka.  

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.