Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Hrvatska olimpijka potvrdila dolazak na polumaraton Zrinski

Polumaraton Zrinskih / Foto: screenshot
Na 4. Polumaratonu Zrinski(h) koj će biti održan u nedjelju u Čakovcu organizator AK Međimurje očekuje više od 500 trkača i trkačica.

Do sada je prijavljeno 460 trkača, od čega 270 u utrci na 21 km te 190 na 5 km. Osim iz Međimurja, prijavljeni su trkači iz susjednih županija, ali i cijele zemlje.

Svoj dolazak potvrdila je i hrvatska olimpijka Matea Parlov Koštro koja će trčati polumaraton. Podsjetimo da je Matea ostvarila normu za Olimpijske igre u Tokiju gdje će trčati u maratonskoj utrci.

Zanimljivi će biti i okršaji brojnih trkačica i trkača kojih je sve više u našoj županiji, a borbe za medalje će se voditi u svim uzrastima jer će se nagrade osvajati u kategorijama s razmakom od po 5 godina na 21 km te po 10 godina 5 km. Poseban poredak vodit će se za utrku vatrogasaca.

Za najuspješnije u ukupnom poretku polumaratona osigurani su prehari i novčane nagrade, a posebnea nagrade čekaju i prvih šestero u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.