Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Hrvatska dobila domaćinstvo skupine Davis Cupa

Torino, 29.11.2021.- Četvrtfinale Davis cupa, Italija - Hrvatska u Torinu treći meč dana igraju Nikola Mektić i Mate Pavić protiv Yannik Sinnera i Fabia Fogninia.

Foto: Mario Ćužić/HTS

Hrvatska će u rujnu biti jedan od četiri domaćina prvog kruga završnice Davis Cupa, potvrđeno je na izvlačenju skupina održanom u Málagi! Preostala tri bit će Manchester, València i Bologna.

Igrat će se od 12. do 17. rujna, a grad u Hrvatskoj u kojem će se održati turnir bit će određen naknadno.

U skupini s Hrvatskom bit će još Nizozemska, SAD i Finska. Plasman na završni turnir s osam najuspješnijih reprezentacija, koji će se u studenom održati u Málagi, izborit će dvije najbolje
reprezentacije iz svake skupine.

“Sigurno da smo sretni što smo domaćini, da ćemo igrati pred svojom publikom. Grupa nije lagana, SAD i Nizozemska su dva vrlo jaka suparnika, a Finska se ne smije podcijeniti. Svaki meč će biti velika borba. Čeka nas zanimljiv tjedan, s vrhunskim tenisom. Svakako se nadam da ćemo biti uspješni, ali znamo da ćemo morati biti na najvišem nivou”, rekao je izbornik hrvatske reprezentacije Vedran Martić.

Skupina A: Kanada, Italija, Švedska, Čile
Skupina B: Australija, Velika Britanija, Francuska, Švicarska
Skupina C: Španjolska, Srbija, Češka, Južna Koreja
Skupina D: Hrvatska, Nizozemska, SAD, Finska

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.