Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Hodač Boris Lacković za sekundu popravio rekord Ljetne kros lige Prelog

Hodač Boris Lacković postavio je novi rekord na 3,2 km u 7. kolu Ljetne kros lige Prelog koju organizira BK Prelog.

Član AK Dinamo Zrinjevac stazu je prohodao za 16:37 sekundi i za jednu sekundu popravio svoj osobni i dosadašnji rekord.

Sedmo kolo ljetne lige kao nadoknada trčalo se u utorak, a ni kiša i vjetar nisu pokolebali male i velike trkače. Odazvalo se njih 79.

Na dugoj stazi od 6 km najbrži su bili Mirjana Furdi i Viktor Sabo. A na kraćoj od 3,2 km su najbrži bili Dario Bosavec i Lana Mržljak Branilović.

Kod hodačica najbrža je bila Ira Branilović, ujedno i vodeća u ukupnom poretku, baš kao i Lacković kod hodača.

Kolo prije kraja, vodeći u ukupnom poretku kod trkača na dugoj stazi  su Mirjana Furdi i Neven Jurković, a na kraćoj Ivana Zeljko i Dario Posavec.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.