Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Hladnik osvojio naslov prvaka Hrvatske na 50 kilometara i postavio državni rekord!

Andrej Hladnik 50 km

Maratonski prvak Hrvatske Andrej Hladnik osvojio je naslov prvaka Hrvatske na 50 kilometara pobijedivši danas na utrci u Slavonskom Brodu s vremenom 2:57:07 sati čime je državni rekord popravio za čak 2:37 minute! Preložanin je osvojio ukupno dva naslova prvaka jer se na naviše postolje popeo i ekipno s AK Varaždin!

Prvenstvo Hrvatske održano je u sklopu utrke 7. Polojska ultra na 50 i 100 km.

Hladnik je 50 km istrčao za 2:57:07 sati čime je dosadašnji rekord na ovoj dionici od 2:59:45 sati oborio za 2:37 minute! Iza našeg trkača u cilj je stigao Kristijan Rubinić iz AK Jastreb 99 s vremenom od 2:59:52 sati, a treći je bio Ante Živković iz AK Fit Zaprešić s vremenom od 3:05:19 sati. Utrku je trčalo 127 trkača.

Kod žena, naslov državne prvakinje na 50 km osvojila je Nataša Šustić iz AK Sljeme Zagreb s vremenom 3:22:32, druga je ciljem prošla njena klupska kolegica Marica Sortright s vremenom 3:36:58, a treća je bila Marija Vrajić iz AK Maksimir koja je ciljem prošla za 3:38:22 sata.

Uskoro više ….

YouTube player
Andrej Hladnik – gostovanje u našoj Zoni sporta, 9. veljače 2024.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.