Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

HIT VELJAČE: TS Frikovi – Na proščenju

Festival Kre Mure i Drove 2020

TS Frikovi

Tamburaškog sastava Frikovi uzeli su titulu drugog hita mjeseca u ovoj godini po izboru naših slušatelja! ‘Na proščenju’ je HIT VELJAČE!

Odlučili su glasovi slušatelja u nedjeljnom odabiru, a u konkurenciji su bili:

  • Plovit se mora – klapa sv. Juraj HRM
  • Na proščenju – TS Frikovi
  • Tebe san tija – Trio Gušti
  • Ljube moja – BEST ft Stanko Šarić
  • Banovino moj jedini dome – Žera, Marko, Čeha, Toni, Mladen i Zec

‘Na proščenju’ kao drugi prijedlog ulazi u konkurenciju za izbor HITA GODINE!

Tekst je napisao Damir Pilko, a glazba i aranžman djelo su primaša Frikova Denisa Hajdarovića. Spoj iskustva i mladosti dao je modernu pjesmu kajkavskog štiha. Zanimljivo je da je tekst Pilko napisao prije gotovo dva desetljeća. Upravo nju Firkovi su odabrali za nastup na Festvalu Kre Mure i Drove i napravili HIT.

 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.