Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

HIT TJEDNA Vatra: Slatke suze, gorka ljubav

Vatra: Slatke suze gorka ljubav | Foto: Mare Milin

Foto: Mare Milin

Vikend je bez sumnje najbolja prilika kada se neometano možemo prepustiti uživanju u glazbenim trenutcima, a taj je užitak nemjerljiv kada svoj izbor slušate na omiljenoj frekvenciji!

S pjesmom ‘Slatke suze, gorka ljubav’, nakon što je bila hit dana u srijedu, Vatra je osvojila titulu hita tjedna u izboru naših slušatelja!

Pogledajte koje su bile u konkurenciji:

‘Slatke suze, gorka ljubav’ od ovog se tjedna nalazi i na top listi Top 20 & Top Tweny s visokom trećom ulaznom pozicijom.

Kao hit tjedna ulazi u izbor za hit siječnja kao drugi prijedlog, uz Rišpetovu ‘Ako sutra odeš’.

Uživajte u vikendu uz vaš izbor na frekvenciji Studija M!

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.