STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

The Dekle ft. klapa Kampanel: Jidra mog života

The Dekle i klapa Kampanel / Foto: screenshot

‘Jidra mog života’, pjesma koja se nalazi na visokom drugom mjestu top liste domaće zabavne glazbe, odabirom slušatelja novi je HIT TJEDNA!

Radijsku publiku ove jeseni osvojila je glazbena suradnja sveprisutnijih Dekli i jedne od najpopularnijih klapa, klape Kampanel, koja je iznjedrila bajkovitu pjesmu naslova ‘Jidra mog života’.

Za glazbu i aranžman zaslužan je Ivica Plivelić, a u tekstu mu se pridružuje Mirko Šenkovski Geronimo. Na jednom mjestu mogu se čuti tambura, mandolina, gitara, klavir i harmonika, a posebnu čar pjesmu dalo je spajanje vokala Dalmatinaca, Zagorke, Slavonke i Moslavke.

Pjesme koje su bile u konkurenciji za HIT TJEDNA:

Dekle djeluju tek dvije godine, a nastupima na festivalima, obradama pjesama ali i svojim autorskim singlovima prepoznate su od strane ljubitelja tamburaške glazbe. Posljednjim duetom ujedno najavljuju izlazak svog prvog albuma ‘Od Dunava do Jadrana’ nazvan po njihovoj prvoj pjesmi. S obzirom da je članica Margareta trudna, bliži se i termin dolaska malene Deklice, stoga razloga za veselje Deklama neće nedostajati.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More