Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

HIT TJEDNA Parni Valjak ft. Dino Jelusić: Ljubavna (Live)

Pani Valjak Live Dino Jelusić / Foto: screenshot YouTube

Foto: screenshot YouTube

„Dovoljno je reći… Aki“  Velikim koncertom u zagrebačkoj Areni krajem ožujka prošle godine Parni Valjak & Prijatelji oprostili su se od jednog od najvećih vokala naših prostora, Akija Rahimovskog.

U sjećanje na legendarnog frontmena impresivnog vokala i nevjerojatne energije, ispjevani su njegovi veliki hitovi.

Pjesmu ‘Ljubavna’ Parni Valjak je predstavio na svom studijskom albumu ‘Buđenje‘ objavljenom krajem travnja 1994. godine. Po mišljenu kritika i fanova predstavlja njihovo najbolje ostvarenje.

Potvrđuje to činjenica da i danas, gotovo dva desetljeća kasnije pjesme slušaju sve generacije. Potvrdili su to i glasovi naših slušatelja u izboru za novi hit tjedna, odabravši upravo pjesmu ‘Ljubavna’ koju je uz Parni Valjak na spomenutom koncertu pjevao Dino Jelusić.

Podsjetimo na pjesme koje su bile u konkurenciji za 3. hit tjedna u ovoj godini:

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.