Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

HIT TJEDNA Martin Kosovec: Maštarija

Martin Kosovec | Foto: Screenshot YouTube

Martin Kosovec | Foto: Screenshot YouTube

Vikend je bez sumnje najbolja prilika kada se neometano možemo prepustiti uživanju u glazbenim trenutcima, a taj je užitak nemjerljiv kada svoj izbor slušate na omiljenoj frekvenciji!

S pjesmom ‘Maštarija’, nakon je bio hit dana u ponedjeljka, Martin Kosovec osvojio je titulu hita tjedna u izboru naših slušatelja! U zanimljivoj konkurenciji može se reći da je pobjeda ovog 18-godišnjaka svojevrsno iznenađenje kada se zna da je za istu titulu kotirala, primjerice, i posmrtno objavljena prva pjesma velikana hrvatske glazbe.

Pobjednika odlučuje zbroj glasova slušatelja putem društvenih mreža i glasanjem u programu Studija M. Pogledajte pjesme koje su bile u konkurenciji:

‘Maštarija’ se nalazi i na top listi, a ovim izborom ulazi u konkurenciju za hit mjeseca.

Uživajte u vikendu uz vaš izbor na frekvenciji Studija M!

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.