Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

HIT TJEDNA Mario Mustač: Sega bode samo nebo nas

‘Sega bode samo ne bo nas’ autorska je pjesma međimurskog glazbenika Marija Mustača i ona koju su slušatelji ovog vikenda odabrali za novi hit tjedna.

Mustač je za ovu pjesmu napisao tekst i glazbu, a premijerno ju je predstavio na ovogodišnjem festivalu Kre Mure i Drove. Aranžman za pjesmu napravio je još jedan zaljubljenik u kajkavštinu Željko Grahovec.

Mustač je pjesmu uživo predstavio uz pratnju festivalskog orkestra TS Frikovi, a vokalno ga je u dionicama pratio brat Davor Mustač.

U konkurenciji za 48. hit tjedna bile su pjesme:

    1. Samo se ljubit’ isplati – Jelena Rozga
    2. Jutrom kad se budim – Zaprešić Boys
    3. Netko laže – Boris Novković
    4. Turn Back the Hands of Time – Bruce Springsteen
    5. Sega bode, samo ne bo nas – Mario Mustač

‘Sega bode samo ne bo nas’ izborom za HIT TJEDNA ujedno ulazi u konkurenciju za izbor HIT MJESECA PROSINCA.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.