Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

HIT TJEDNA Luka Nižetić: Različito isti

‘Različito isti’ nova je pjesma Luke Nižetića kojom nas podsjeća da slavimo čari različitosti u ljubavi, a ovog vikenda je i naš ‘hit tjedna’!

Dugoiščekivani singl stiže nakon godinu dana, a 2022. bila je uspješna za omiljenog splitskog izvođača. Objavio i svoj šesti studijski album ‘Ludilo brale‘, a godinu zaključio nagradom za najemitiranijeg izvođača godine.

Album sadrži neke od hitova koje su posljednjih godina Luki podarili Branimir Mihaljević i Mario Mihaljević. Upravo je uhodani dvojac zaslužan i za novi singl, Branimir za glazbu, a Mario za tekst.

Pjesmu su slušatelji ovog tjedna najprije odabrali za hit dana, a potom je najviše glasova skupila i u izboru za hit tjedna. Ukupan zbroj glasova određuje se glasovima na društvenim mrežama (1-5 bodova) i telefonskim glasanjem uživo u programu radija.

‘Različito isti’ ovim izborom ulazi u konkurenciju za hit mjeseca studenog, a od ovog se tjedna nalazi i na novoj top listi domaće zabavne glazbe.

Pjesme koje su bile u konkurenciji za hit tjedna:

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.