Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

HIT TJEDNA Lu Dedić: Plavi leptir

Lu Dedić - Plavi leptir

Vikend je bez sumnje najbolja prilika kada se neometano možemo prepustiti uživanju u glazbenim trenutcima, a taj je užitak nemjerljiv kada kad svoj izbor slušate na omiljenoj frekvenciji!

Pjesma koja će po izboru naših slušatelja istaknuti s krajem siječnja i početkom veljače je ‘Plavi leptir’ Lu Dedić, izabrana za četvrti hit tjedna u ovoj godini. Mistični singl kojem glazbu, tekst i aranžman potpisuje Miroslav Lesić glazbena je pratnja kroz vikend, a pjesma ulazi u konkurenciju za hit mjeseca.

Podsjetnik na pjesme pjesme koje su bile u konkurenciji:

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.