Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

HIT TJEDNA Jole: Miško moj

Jole - Miško moj / Foto. PR

S naznakama da će postati ljetni hit, Joletova nova pjesma ‘Miško moj’ nedavno je uplovila u radijski eter, a da zamijećena na prvu potvrdili su naši slušatelji.

Potvrđuju to dva ovotjedna izbora kojima je pjesma bila hit dana, a sada i hit tjedna, Nalazi se i pri samom vrhu 800. top liste domaće zabavne glazbe!

Pjesma Miško moj, koju je izveo nedavno na Melodijama Jadrana, priča je o slatkim ljubavnim problemima s kojima se većina susrela. Nastala je u glazbenoj radionici obitelji Huljić, glazbu potpisuje Tonči, a stihove Vjekoslava. Aranžman su napravili Tonči Leo Škaro.

Izbor za hit tjedna bio je zanimljiv i nepredvidiv do samog kraja. Online publika najviše glasova dala je prvom prijedlogu, no pokazalo se da to Marku Škugoru ipak nije bio dovoljno nakon subotnjeg glasanja putem etera i zbrajanja svih glasova. ‘Miško moja’ ovime ulazi u izbor za hit mjeseca.

Podsjetimo na konkurenciju za hit tjedna:

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.