Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

HIT TJEDNA Jelena Rozga: Minut srca tvog (Acoustic)

Jelena Rozga - Minut srca tvog (Acoustic) / Foto: screenshot YT

Minut srca tvog, bezvremenski hit Magazina koji je Jelena Rozga nedavno objavila u akustičnoj verziji, novi je hit tjedna po izboru slušatelja!

Kao i mnoge hitove popularne splitske grupe zaslužan je bračni par Huljić, Vjekoslava i Tonči, a za novi aranžman Srđan Sekulović Skansi. Pjesma se nalazi na albumu ‘Minut srca mog’ na kojem je Rozga sabrala pjesme koje su obilježile njezinu karijeru, među njima su i mnoge koje je pjevala u grupi Magazin.

Hit tjedna odlučili su glasovi slušatelja, putem telefonskih poziva i društvenih mreža, a u konkurenciji su bile pjesme koje su kroz tjedan birane za hitove dana. ‘Minut srca tvog (Acoustic)’ ulazi u konkurenciju za hit listopada.

Podsjetimo na pjesme koje su bile u konkurenciji:
    1. Dan za danom – Vladimir Kočiš Zec feat. Rockoko Orchestra
    2. Zauvijek mlada – Plesač Sporog Stepa
    3. Čuvaj me, pazi me – Swingers ft. Neno Belan
    4. Essence – Oliver Tree feat. Super Computer)
    5. Minut srca tvog (Acoustic) – Jelena Rozga

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.