Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

HIT TJEDNA Groovetastic: Ja sam posljednja

Groovetastic/ Foto: screenshot Foto: screenshot

‘Ja sam posljednja’ prvi je singl s kojim su se predstavili publici kao novaci na domaćoj glazbenoj sceni. Oni su Groovetastic, a njihovu pjesmu ovog vikenda slušamo kao hit tjedna!

Ime Groovetastic kovanica je urbanog rječnika i rezultat je zajedničke teme svih pjesama grupe – a to je da postoji taj funky house groove zbog kojeg sve pjesme, čak i kad su nježne i ljubavne, ne mogu biti spore i tužne. Taj ritam vas jednostavno drži, a Groovetastic se nada i da vas podiže iz lošeg mentalnog stanja.

Groovetastic su pjevačica Sabina Špoljar, skladatelj i producent Davor Devčić te tekstopisac Anđelko Preradović.

Nakon predstavljanja singla u Novostima fonoteke, ‘Ja sam posljednja’ najviše je glasova slušatelja osovjila u izboru za hit dana, a onda i za hit tjedna.

Podsjetimo na pjesme koje su bile u konkurenciji za 41. hit tjedna:

  1. Ispod krošnje divljeg kestena – Ferzzo
  2. Bolje je – Luce
  3. Celestial – Ed Sheeran
  4. Ja sam posljednja – Groovetastic

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.