Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

HIT TJEDNA Damir Kedžo: Voljena ženo

Damir Kedžo - Voljena ženo | Foto: Screenshot YouTube

Vikend je bez sumnje najbolja prilika kada se neometano možemo prepustiti uživanju u glazbenim trenutcima, a taj je užitak nemjerljiv kada kad svoj izbor slušate na omiljenoj frekvenciji!

‘Voljena ženo’, novu pjesma Damira Kedže, koja nas je u srijedu pratila kao hit dana, danas su slušatelji odabrali i za hit tjedna.

Balada koja spaja ljubav, strast i introspekciju, za koju je glazbu i tekst napisao Ante Pecotić, a aranžman Saša Milošević Mare, uzdanica je s kojom Kedžo ide na ovogodišnju Doru.

Podsjetimo na pjesme koje su bile u konkurenciji:

  1. Sretnih dana dat’ će Bog – Stefany Žužić
  2. Od kad te sanjam – The Splitters
  3. Voljena ženo – Damir Kedžo
  4. Can’t Get Enough – Jennifer Lopez

Uživajte u vikendu uz vaš izbor na frekvenciji Studija M!

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.