Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

HIT TJEDNA Boris Novković: Kome zvona zvone

Boris Novković ponovno je pogodio u dušu svoje publike. Njegov novi singl ‘Kome zvona zvone’ osvaja radijski eter, a proteklog vikenda slušatelji su pjesmu odabrali za hit tjedna!

Jedan od najpopularnijih kantautora za novi singl sam je napisao glazbu, tekst i aranžman, a pjesmu je premijerno izveo na CMC festivalu u Vodicama.

Kome zvona zvone’, baš kao o prethodni ‘Netko laže’, objavljen krajem prošle godine naći će se na Borisovom nadolazećem studijskom albumu. Posljednji album ‘Gori ulica’ objavljen je prije dvije godine.

Hit tjedna birali su slušatelji glasovima na društvenim mrežama i telefonskim pozivima.

Podsjetimo na pjesme koje su bile u konkurenciji:

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.