Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

HIT TJEDNA Bold: Tako živim ja

Grupa Bold nedavno je predstavila novu plesnu pjesmu “Tako živim ja”, a koju su slušatelji ovog tjedna brali za hit dana, a danas i za hit tjedna!

Glazbu potpisuje Boris Osrečki, tekst Vjekoslav Srdoč dok im je u aranžmanu pomogao Damir Lipošek Kex.

Grupu Bold okupio je Boris Osrečki i to nakon više od trideset godina pauziranja u svijetu glazbe. Bend čine Sandro Majstrović (vokal), Boris Osrečki (akustična gitara), Damir Lipošek Kex (električna gitara), Damir Šomen (bubnjevi), Alen Svetopetrić (bas gitara) i Vladimir Pavelić Bubi (prateći vokal).

Pjesma ulazi u konkurenciju za hit mjeseca. Konačan izbor doznali smo u subotnje prijepodne od 10:30 sati, a rezultat odlučuje zbroj glasova telefonskih poziva (1 poziv – jedan glas) i online glasanja (ukupan broj glasova dijeli se prema ljestvici od 1-5 bodova).

Podsjetimo na pjesme koje su  bile u konkurenciji za 39. hit tjedna u ovoj godini:

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.