Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

HIT SVIBNJA Crvena Jabuka: Ljubav

Crvena Jabuka - Ljubav / Foto: Promo

Foto: Promo

‘Ljubav’ posljednji singl Crvene Jabuke hit je mjeseca svibnja po izboru slušatelja!

Nakon što je pjesma kroz svibanj izabrana za jedan od hitova tjedna, našla se i u konkurenciji za hit mjeseca i, u utrci koja je bila neizvjesna do samog kraja, ponovno osvojila najviše glasova. Kao najveći konkurent Crvenoj Jabuci pokazao se Elemental s pjesmom ‘Hajde ljubav dođi’  koji je na kraju do titule ostao kraći za svega tri glasa.

Pjesme koje su bile u konkurenciji za hit svibnja:
  1. Svjetla grada – Ivan Zak
  2. Luda noć – Jasmin Stavros ft. Dado
  3. Cha Cha Cha – Käärijä
  4. Ljubav – Žera & Crvena Jabuka
  5. Hajde ljubav dođi – Elemental

Sve što ljubav predstavlja opisali su autori pjesme Dragana Kajtazović Šenkovski i Mirko Šenkovski Geronimo, koji je pjesmu uglazbio i uz Dražena Žerića-Žeru napravio aranžman.

‘Ljubav’ je treći singl sa studijskog albuma ‘Neka nova jutra’ koji je jedan od najpopularnijih pop bendova objavio krajem prošle godine.

Pjesma ovime ulazi u konkurenciju za hit 2023. godine.
YouTube player

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.