STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

HIT GODINE: 4 Tenora – Noćas te sanjam majko

Foto: screenshot YouTube

Tradicionalno, dabirom hita godine, priveli smo kraju 2021., a tu su titulu ponijela 4 Tenora s pjesmom Noćas te sanjam majko!

U završnom odabiru bilo je 12 pjesama koje su naši slušatelji birali tijekom godine i koje su ponijele titulu hita mjeseca. Još jednom odabirom slušatelja, a u neizvjesnom izboru do samog kraja, 4 Tenora preuzela tu titulu koju je prethodnu godinu držao Dražen Zečić s pjesmom ‘Zašto plačeš’.

Ukupan zbroj glasova činili su glasovi prikupljeni putem telefonskih poziva i naših društvenih mreža te broj emitiranja pjesme kroz godinu.

Konkurencija za hit godine:

‘Noćas te sanjam majko’ odabirom slušatelja nosi titulu HIT GODINE 2021.

Osim što su je ispjevala četvorica vrsnih glazbenika, među kojima je i Preložanin Filip Hozjak, njezini su autori jednako tako profilirani glazbenici, Glazbu i tekst napisali su Goran Karan i pokojni Žare Siriščević, a aranžman je djelo Nikše Bratoše.

Najveća konkurencija bili su ‘Kupit ću nam sat’ Željko Bebek, ‘Na proščenju’ TS Frikovi i ‘Jidra mog života’ The Dekla i klapa Kampanel.

Hvala svima na glasovima i još jednom nezaboravnom izboru! Prva dva tjedna u 2022. sada prepuštamo aktualnom hitu godine, a nakon toga veselimo se novim izborima hitova dana, tjedana i mjeseca …

S nestrpljenjem čekamo što nam u glazbenom dijelu donosi godina nova! 🙂

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.