Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

HIT GODINE: 4 Tenora – Noćas te sanjam majko

4 Tenora - Noćas te sanjam majko

Tradicionalno, dabirom hita godine, priveli smo kraju 2021., a tu su titulu ponijela 4 Tenora s pjesmom Noćas te sanjam majko!

U završnom odabiru bilo je 12 pjesama koje su naši slušatelji birali tijekom godine i koje su ponijele titulu hita mjeseca. Još jednom odabirom slušatelja, a u neizvjesnom izboru do samog kraja, 4 Tenora preuzela tu titulu koju je prethodnu godinu držao Dražen Zečić s pjesmom ‘Zašto plačeš’.

Ukupan zbroj glasova činili su glasovi prikupljeni putem telefonskih poziva i naših društvenih mreža te broj emitiranja pjesme kroz godinu.

Konkurencija za hit godine:

‘Noćas te sanjam majko’ odabirom slušatelja nosi titulu HIT GODINE 2021.

Osim što su je ispjevala četvorica vrsnih glazbenika, među kojima je i Preložanin Filip Hozjak, njezini su autori jednako tako profilirani glazbenici, Glazbu i tekst napisali su Goran Karan i pokojni Žare Siriščević, a aranžman je djelo Nikše Bratoše.

YouTube player

Najveća konkurencija bili su ‘Kupit ću nam sat’ Željko Bebek, ‘Na proščenju’ TS Frikovi i ‘Jidra mog života’ The Dekla i klapa Kampanel.

Hvala svima na glasovima i još jednom nezaboravnom izboru! Prva dva tjedna u 2022. sada prepuštamo aktualnom hitu godine, a nakon toga veselimo se novim izborima hitova dana, tjedana i mjeseca …

S nestrpljenjem čekamo što nam u glazbenom dijelu donosi godina nova! 🙂

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.