Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

HIT DANA Vatra: Nitko osim nas

Vatra - Nitko osim nas | Foto: screenshot

Foto: screenshot

Bend Vatra velikim koncertom na zagrebačkoj Šalati 25. svibnja proslavit će 25. rođendan, a ususret kojem su izdali singl ‘Nitko osim nas’, treći po redu s nadolazećeg albuma i pjesma koju su slušatelji odabrali za hit dana!

“‘Nitko osim nas’, pjesma je uronjena u mirise i boje proljeća i ljeta. Istovremeno, ona je hommage brit-popu pod čijim smo pozitivnim utjecajem razvijali našu glazbu od samih početaka pa sve do danas, kad s nestrpljenjem očekujemo proslavu našeg 25. rođendana na kojemu ćemo, između ostalih pjesma, uživo izvesti i najnoviji singl.” – o novom singlu kaže autor Ivan Dečak i poziva sve na najveći dosad Vatrin samostalni koncert :“Pridružite nam se 25. svibnja na Šalati, jer poziv na rođendan se ne odbija!” 

Nitko osim nas’ ulazi u konkurenciju za hit tjedna, a od jučer se nalazi i na top listi Top 20 & Top Twenty.

Zanimljivo…

Posljednja Vatrina pjesma koja je bila u izboru za hit dana završila je s titulom hita mjeseca (siječanj), bila je to pjesma ‘Slatke suze, gorka ljuba’ koja tako ima mjesto na kraju godine za izbor hita 2024.!

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.