Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

HIT DANA The reAnimatori: Bijela lađa

‘Bijela lađa’, balada s daškom dobrog starog rock’n’rolla, prvi singla The reAnimatora danas je hit dana!

Prekrasnom lirikom koju oslikava emotivna vokalna interpretacija The reAnimatori su krenuli u osvajanje publike s dosad nikad objavljenim pjesmama nekadašnjih Animatora. Riječ je o pjesmi za koju je nekad davno pokojni Krešimir Blažević snimio demo, a bivši gitarist benda Andro Purtić nekako se uspio domoći snimke kojoj je novi aranžman udahnuo legendarni pionir novog vala Renato Metessi.

Pjesma ulazi u konkurenciju za hit tjedna u čiji izbor krećemo u petak putem društvenih mreža, a glavni odabir slijedi u subotu u našem programu od 10:30 sati.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.