Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

HIT DANA Pavel: Do mjeseca

Pavel / FOTO: Goran Berović

FOTO: Goran Berović

Do mjeseca’ naslov je nove pjesme grupe Pavel, jednog od najpoznatijih domaćih pop sastava u kojem dvoglasje čini privatno-glazbeni tandem Tonke i Aljoše Šerića, koji su slušatelji odabrali za hit dana.

Kako i većinu Pavelovih pjesama, Aljoša je napisao glazbu i tekst. Da ne skriva fascinaciju pop glazbom kasnih sedamdesetih godina prošlog stoljeća, s vremenom vinila, analogije i velikih šećernih melodija čuje se i u aranžmanu novog singla u izradi kojeg mu se pridružio stalni suradnik Jere Šešelja.

Prizvuk melodičnih i romantičnih sedamdesetih pozdravila je i publika, slušatelji su pjesmu danas odabrali za hit dana.

Pjesmom ‘Do mjeseca’ grupa Pavel predstavit će se na ovogodišnjem izboru hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.