Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

HIT DANA Oliver Dragojević: Ne mogu ti reći

Foto: Screenshot YouTube

Foto: Screenshot YouTube

Uspomena na Olivera Dragojevića živi i pet godina nakon njegova odlaska, kroz svoje pjesme živi i dalje, a taj je osjećaj pojačala pjesma ‘Ne mogu ti reći’ koju su slušatelji odabrali za hit dana.

Tekst i glazbu napisao je Matko Šimac, aranžman Eduard Botić.

Prva je to do 12 pjesama koliko ih je odlučila javnosti pokloniti Oliverova obitelj. Gotovo dvije godine preslušavali su se materijali koje je mnogima omiljeni glazbenik, poznati radoholičar, vrijedno snimao do svog posljednjeg dana. Utrošeni su sati pomnog biranja, prisjećanja na sve njegove komentare i upute, kako bi se sve pjesme napravile sa sigurnošću u njegovo odobravanje. I nastao je album s novim pjesmama naslova „Dolaziš“, a koji će svijetlo dana ugledati nadolazeće jeseni.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.