Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

HIT DANA Lu Dedić: Plavi leptir

Lu Dedić - Plavi leptir

Magično i drugačije s novim singlom ‘Plavi leptir’ donosi Lu Dedić, a pjesmu su danas slušatelji odabrali za hit dana!

Unuka legendarnih Arsena i Gabi i kćer jednog od naših najboljih jazz pijanista, Matije Dedića, odmalena je živjela s glazbom različitih stilova, a pop izričaj je onaj s kojim je profesionalno zakoračila u svijet glazbe. Lu hrabro prati obiteljske glazbene stope, a njezin talent prepoznala je i publika.

Dok nas ‘Plavi leptir’ prati kroz petak, dodajmo da će s ovom pjesmom Lu debitirati na ovogodišnjoj Dori, a u konkurenciji za hit dana bila je još jedna pjesma s liste u izboru za Euroviziju, Let 3 s pjesmom ‘Babaroga‘.

‘Plavi leptir’ zaokružuje konkurenciju za izbor hita tjedna, a za koji glasati možete na našem Facebooku profilu Radio Studio M.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.