Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

HIT DANA Klapa Rišpet: Ako sutra odeš

Klapa Rišpet | Foto: Screenshot YT

Klapa Rišpet | Foto: Screenshot YT

S drugim siječanjskim ponedjeljkom, prvim radnim u godini jutros smo odmorni otvorili izbore hitova koji će nam u 2024. godini donijeti njih više od tristotinjakod hitova dana i tjedana preko hitova mjeseca do hita godine…

U izbor smo krenuli danas odabirom prvog hita dana, a tu je titulu glasovima slušatelja ponijela pjesma klape Rišpet ‘Ako sutra odeš’.

Riječ je o ljubavnoj baladi koja nosi emotivnu poruku o iskrenoj i pravoj ljubavi, jednostavnoj sreći koja je ponekad neizbježno povezana s tugom. Pjesmu ‘Ako sutra odeš’ klapa Rišpet objavila je u prosincu prošle godine, proizašla je iz pera Natalije Tafra Bazina, glazbu potpisuje Pero Kozomara, a aranžman Leo Škaro.

U konkurenciji je bila pjesma ‘Probudi se’ Suzane Horvat.

Od hita dana do hita godina!

Podsjetimo, hitovi dana ulaze u izbor za hit tjedna, odakle pobjednik odlazi u izbor za hit mjeseca čijih konačnih 12 pobjedničkih pjesama ulazi u izbor za hit godine.

S tom titulom kroz 2024. godinu prate nas Ljubavnici s pjesmom ‘Kupit ću ti cvijeće’.

Svakodnevno, od ponedjeljka do petka, po jedan novi singl s domaće i glazbene scene predstavljamo u emisiji Novosti fonoteke.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.