Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

HIT DANA Ivo Perkušić x Nataša Janjić Medančić: Ludost

Ivo Perkušić i Nataša Janjić / Ludost

Dvoje glumaca, prijatelja i suradnika upustili su se u ludu avanturu te u zajedničku pjesmi naziva Ludost, s kojom su Ivo i Nataša.

“Ludost” je punokrvni suvremeni pop koji vuče na ples, a da brzo ulazi u uho potvrdili su to slušatelji odabirom pjesme za hit dana.

Tekst je napisala Arijana Kunštek, za glazbu je zaslužna Ines Prajo, a aranžman je djelo Ivana Popeskića.

I dok je Ivo Perkušić javnosti već odavno poznat kao glumac i izvođač na glazbenoj sceni, u novoj pjesmi priliku da se okuša u glazbenom svijetu, s punim povjerenjem dao je kolegici i glumci Nataši Janjić Medančić. A koliko uživaju u zajedničkom nastupu i pjesmi dvojav je pakazao nedavno na Melodijama Jadrana.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.