Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

HIT DANA IAN feat Keller: ZG bomba

IAN ZG bomba | Foto: screenshot

Foto: screenshot

U srcu glazbene scene nedavno se dogodilo nešto jedinstveno – spoj dalmatinskog žara i slavonska snaga u ritmu rocka u pjesmi “ZG bomba” koju su predstavili IAN i Ivan Keller.

Pjesmu su slušatelji danas odabrali za hit dana.

Ova pjesma simbolizira susret različitih kultura, glazbenih stilova i osobnih pričasve spojeno u eksplozivnu mješavinu a glazbeni dvojac njome najavljuje novi val rock glazbe na domaćoj sceni. 

Suradnja IAN-a i Kellera proizašla iz dugogodišnjeg poznanstva i zajedničkih glazbenih puteva. Keller, čiji se gitarski stil i zvuk savršeno uklapaju u IAN-ovu viziju, ovom prilikom doprinosi solo dionicama koje obogaćuju pjesmu i daju joj posebnu dubinu.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.